БИВШЕМ ПРИЈАТЕЉУ НОЖ ЗАРИО ТИК ДО СРЦА: Камере снимиле језив покушај убиства у продавници у Крагујевцу!

Novosti online

19. 01. 2021. у 22:07

ДАВОР Д. (30) налази се у притвору јер је у локалној продавници у Крагујевцу прекјуче зарио нож у груди свом бившем другу Немањи Н. (26).

БИВШЕМ ПРИЈАТЕЉУ НОЖ ЗАРИО ТИК ДО СРЦА: Камере снимиле језив покушај убиства у продавници у Крагујевцу!

Крагујевац / Архива

Како сазнајемо Давору је након саслушања пред тужиоцем одређен притвор због кривичног дела покушај убиства.

Наиме, он је осумњичен да је у трговини "Морава" у Улици Драге Тодоровића у Крагујевцу, након свађе, свом познанику Немањи зарио нож у груди.

Инцидент који се завршио у крви, догодио се у ноћи између недеље и понедељка, у улици где живи осумњичени за покушај убиства.

Давор и Немања, који су некада били другови, али су, како сазнајемо, последњих годину дана били у свађи, су се срели у продавници. Из још непознатих разлога ту су ушли у сукоб, а онда је одједном Давор извадио нож и убо га у груди!

- Давор је од раније добро познат органима реда и у затвору је провео пет година због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја - рекла је Весна Перовић, заменик Вишег јавног тужиоца.

Како сазнајемо сигурносне камере у продавници снимиле су покушај убиства и он ће бити коришћен као доказ у процесу који следи.

Шта је повод свађе некадашњих другара, за сада се не зна. Лекари се још боре за живот рањеног Немање Н. Како сазнајемо младићу је ножем пробијено плушно крило, а сечиво му је прошло тик крај срца!

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)