НАСТАВЉЕНО СУЂЕЊЕ НЕЂЕЉКУ ЂУРОВИЋУ: Оптужени тврди да му је полиција рекла да треба да се слика са ножем

Ј. Д. Љ.

18. 01. 2021. у 13:15

СУЂЕЊЕ Неђељку Ђуровићу (31) поводом оптужби за убиство студента Милоша Милеуснића (24) 27. јануара 2019. године испред зграде у Улици Димитрија Туцовића у Београду, настављено је данас у Вишем суду у Београду сведочењем двојице полицајаца који су обезбеђивали место злочина.

НАСТАВЉЕНО СУЂЕЊЕ НЕЂЕЉКУ ЂУРОВИЋУ: Оптужени тврди да му је полиција рекла да треба да се слика са ножем

Фото: Инстаграм

На суђењу је поново било речи о ножу, јер се сумње да је тим предметом извршено кривично дело.

Док су полицајци тврдили да их је Ђуровић одвео до места где је бацио нож, он је тврдио да су му рекли да треба да се слика са ножем.

Ђуровић је постављајући им питања потврдио да је имао контакт са ножем, јер је морао да склони снег са њега приликом фотографисања, а полицијаци су остали при наводима да он није био у контакту са ножем, на којем су иначе, према налазима вештака, пронађени његови биолошки трагови, као и убијеног младића.

Следеће суђење заказано је за 1. фебруара, када је планирано саслушање вештака.

Ђуровић је у фебруару на почетку суђења негирао да је 27. јануара 2019. године рано ујутру на смрт избо ножем Милеуснића.

Ухапшен убрзо након злочина и од тада је у притвору.

Оптужницом Вишег јавног тужилаштва се терети за кривично дело тешко убиство на подмукао начин, за које је запрећена казна од најмање 10 година.

Према писању медија, Ђуровић је из имућне породице из Пожаревца, али годинама живи у Београду, где су му родитељи купили стан.

Милеуснић је био студент из Чачка, који је од задобијених повреда преминуо у Ургентном центру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)