ВЕСТ ДА ЈОЈ ЈЕ БРАТ УБИЈЕН ЧУЛА ЈЕ НА РАДИЈУ: Огласила се сестра Србина свирепо убијеног у Филаделфији (ВИДЕО)

Novosti online

15. 01. 2021. у 10:48

МЛАДИЋ српског порекла Милан Лончар (25) убијен је у среду увече у близини своје куће у Филаделфији, након што су двојица мушкараца покушала да га опљачкају док је шетао пса.

ВЕСТ ДА ЈОЈ ЈЕ БРАТ УБИЈЕН ЧУЛА ЈЕ НА РАДИЈУ: Огласила се сестра Србина свирепо убијеног у Филаделфији (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

На снимку камере за надзор види се како му је за сада непознати мушкарац ставио пиштољ на груди док му други прилази са леђа и почиње да му претреса џепове.


-Био је најљубазнија особа на целом свету. Ово је тако страшно... - рекла је његова сестра Јелена Лончар (27).

Како је рекла, Милан је увек био насмејан и љубазан.

- Био је несебичан и увек насмејан... Тако харизматичан и љубазан - рекла је његова сестра, која је живела само неколико улица од свог брата који је брутално убијен насред улице.

Како је испричала за локалне медије, вест да јој је брат убијен чула је на радију.

- Моја цимерка је одмах отишла на лице места. Описала је полицији како Милан изгледа и питала да ли је рањени младић имао малог пса. Када су јој рекли да јесте, схватила је да је Милан рањен - прича Јелена.


На месту погибије пронађен је његов мобилни телефон и кључеви док му је новчаник остао у кући.

- Не знам да ли је Милан био мета или су само хтели да га опљачкају. Зашто би имао гомилу готовине код себе док шета пса. Не разумем - каже Јелена.


Њих двоје су одрасли у Вејну, а Милан је 2019. године дипломирао на "Темплу" након чега се запослио у компанији за грађевински менаџмент.

- Наш колеџ тугује за животом који је прекинут на тако бесмислен начин - изјавио је декан факултета на коме је Милан дипломирао.

Њихова мајка Ејми Лончар каже да је након ове трагедије "уништена".

- Тек је започео живот. Био је запослен око годину дана, а девојка је ускоро требало да се досели код њега - каже мајка.

Ујак жртве Никола Лончар гледао је сутрадан крваве мрље на тротоару указујући на то где је очигледно пронађена чаура. Неко је у близини ставио упаљену свећу.

- Био је врло љубазан. Мислим да се никада не би борио ни са ким - рекао је Никола.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)