УБИЦА С ТВИТЕРА ПИО ПЕЛИНКОВАЦ ПРЕ ЗЛОЧИНА: Настављено суђење Неђељку Ђуровићу, био је у стању опијености

Љ. Д. Ј.

24. 12. 2020. у 12:33

СУЂЕЊЕ Неђељку Ђуровићу, који се терети за брутално убиство Милоша Милеуснића, студента из Чачка, настављено је данас у Вишем суду саслушањем вештака медицинске струке Бранко Мандић, који је истакао да је оптужени био у стању лаке опијености.

УБИЦА С ТВИТЕРА ПИО ПЕЛИНКОВАЦ ПРЕ ЗЛОЧИНА: Настављено суђење Неђељку Ђуровићу, био је у стању опијености

Фото приватна архива

Он је истакао и да је у међувремену упознат са одбраном окривљеног који је истакао да је те ноћи, непосредно пре злочина, пио алкохол. 

- Упознао сам се са његовом одбраном у којој је истакао да је те ноћи попио 5,6 чаша пелинковца. Могу да закључим на основу тога да је био у стању алкохолне опијености, али не степену алкохолисаности. Реч је о једноставној алкохолној опијености - рекао је вештак. 

На претресу су извршен увид у исказе сведока током поступка, међу којима је и исказ Горана Милеуснића, оца убијеног младића, као и Филипа Бјелића, који је био Милошев цимер. 

Претрес је потом одложен, јер се два сведока нису појавила, а наредни је заказан за 18. јануар. 

На суђењу је био и отац убијеног младића, али и бројни пријатељи који присуствују сваком претресу. 

Подсетимо, студент Милош Милеуснић убијен у ноћи између 26. и 27. јануара 2019. године на плочнику зграде у улици Димитрија Туцовића у Београду. Нападач је тада младићу пришао и из чистог мира избо га ножем насмрт.

Убрзо након злочина, Ђуровић је добио надимак "убица с Твитера", јер је наводно, а како су медији писали, након хапшења у полицији рекао да је дане и ноћи проводио на Твитеру да је био незадовољан својим животом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)