ЕРИЋИМА ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Саслушани осумњичени за убиство браће Јеличић код Сремске Митровице

С. К.

08. 12. 2020. у 20:54

На предлог Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици, рођеној браћи Дејану (38) и Небојши Ерићу (36), који су осумњичени за убиство браће Предрага (43) и Станислава Јеличића (37) из Футога одређен је притвор до 30 дана.

ЕРИЋИМА ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Саслушани осумњичени за убиство браће Јеличић код Сремске Митровице

Осумњичени Дејан и Небојша Ерић / Фото ФБ

Они су данас неколико сати саслушавани у тужилаштву, где су, како сазнајемо, испричали шта се десило у недељу ујутру када су стигли у шуму надомак Сремске Митровице.

Поред тешког убиства, на терет им се ставља и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Крвави злочин, према сазнањима из истраге, догодио се због тартуфа, јер су четворица мушкараца ишла у потрагу за скупоценом печуркама.

- Прво је дошло до свађе између Дејана и једног од браће Јеличић, да би се веома брзо све претворило у физички обрачун. Браћа из Футога, која су у рукама имала копалице, наводно су насрнула на Ериће, који су узвратили из ватреног оружја - каже наш извор из истраге.

Дејан је полицији најпре рекао да је он упуцао обојицу Јеличића, али је налазом "парафинске рукавице" утврђено да је пуцао и његов брат Небојша.

Браћа Ерић спроведена су у уторак у притворску јединицу Казнено-поправног затвора у Сремској Митровици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)