РЕКАО ДА МУ ЈЕ ЖАО И - ЗАЋУТАО: Суђење за убиство власника мењачнице у Земуну, оптужени није хтео да изнесе одбрану!

С. Ј. М.

19. 11. 2020. у 23:23

СВЕ што се десило, велика је трагедија. Жао ми је што је до ње дошло и што се тако завршило. Не бих да износим одбрану и да одговарам на питања.

РЕКАО ДА МУ ЈЕ ЖАО И - ЗАЋУТАО: Суђење за убиство власника мењачнице у Земуну, оптужени није хтео да изнесе одбрану!

Фото приватна архива

Ово је у Вишем суду у Београду рекао Бранислав Муратагић, оптужен за убиство Драгана Пантелића, власника мењачнице "Мапс" у Земуну. Он је на суђење доведен из притвора.

Његова супруга Георгина Муратагић, која се терети за саизвршилаштво и налази се у кућном притвору, изнела је одбрану и казала да није крива:

- У шоку сам због свега што ми се дешава. Не знам где се налази та мењачница, никада нисам ушла у њу, нити пешке прошла том улицом. Никакав Браниславов веш нисам прала нити сакрила. Веш-машина нам није радила, а јакне никада нисам прала током зиме.

ОТЕО 50.000 ЕВРА

ДРАГАН Пантелић је убијен док је затварао мењачницу. Објекат је такав да је он излазио на врата позади кроз суседни козметички салон. Пљачкаш је то знао, сачекао га на излазу и тражио новац. Затим га је упуцао са неколико метака, а онда му је отео јакну у којој је било око 50.000 евра.

Она је испричала да је тог дана кад се десило убиство Пантелића радила у кладионици и да је супруг дошао по њу изнајмљеним "рено клиом". Кад су се вратили кући у несеље Прегревица, он је поново негде отишао, али јој није рекао где. То је код њих, како каже, било уобичајено и због тога су се често свађали.

- Била сам код родитеља у кући у истом дворишту и око 21 час видела да је код нас упаљено светло. Када се вратио, Бранислав се понашао уобичајено, ништа чудно нисам приметила.

Георгина Муратагић , Фото приватна архива

Узела сам "рено" и отишла на кеј да прошетам пса и да се видим са другом, али сам се предомислила и позвала Бранислава да питам да ли жели да дођем по њега. Он је хтео, па сам се вратила кући, а онда смо опет дошли у Земун. Купили смо палачинке, посвађали се и вратили се кући.

Георгина је казала да сутрадан није отишла на посао, јер је имала ранице и болове због протезе у устима.

- Бранислав је хтео да ме изненади, па је у Улици Рада Кончара изнајмио стан на дан, како бисмо се мало осамили од мојих родитеља и ту смо остали три-четири дана. Излазили смо повремено да купимо храну и шетамо пса, а Бранислав је једном изашао да купи "ауди". И раније смо знали да изнајмимо стан.

Георгина је испричала да је неколико месеци раније продат стан Браниславове бабе, да је новац био код његове мајке, а да му је она дала 9.000 евра за куповину половних аутомобила, које је даље препродавао и зарађивао. Од тих пара каже да је купио "ауди" и месец дана раније изнајмио "клио". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)