ПОЛИЦИЈА ЗНА КО ЈЕ ПУЦАО НА ШАРЦА: Идентификован осумњичени за покушај убиства у Ушћу - зашто је егзекутор изабрао баш ово место?

E. Х.

20. 10. 2020. у 21:31

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, идентификовали су Л. И. (23), који се сумњичи да је 17. октобра у Тржном центру "Ушће" у Новом Београду покушао да убије Александра Шарца (35).

ПОЛИЦИЈА ЗНА КО ЈЕ ПУЦАО НА ШАРЦА: Идентификован осумњичени за покушај убиства у Ушћу - зашто је егзекутор изабрао баш ово место?

Фото: Новости

Сумња се да је Л. И. у подземној гаражи пришао са леђа Шарцу и из пиштоља са пригушивачем испалио му два хица у главу, наневши му тешке телесне повреде. Како је саопштено, полиција интензивно трага за осумњиченим.

Шарац је упуцан док се приближавао свом возилу које је било паркирано у гаражи "Ушћа".

ДОКАЗ Снимак  наводног нападача, Фото Printskrin

У тренутку када је Шарац пао, убица је побегао са лица места. Наводно је убица на себи имао црвену јакну, качкет и хируршку маску на лицу, а медији су објавили чак и снимак на којем се види осумњичени, који је бежећи одбацио пиштољ на излазу из гараже. На лице места су брзо стигли полиција и Служба хитне помоћи, која је збринула повређеног Шарца и превезла га у Ургентни центар где се и даље налази у тешком стању.

Шарац је у суботу у тржни центар дошао блиндираним црним "мерцедесом" и на себи је имао панцир. Паркирао га је на А00 нивоу, и то на месту које је означено да га користе само инвалиди.

Увиђај Полиција на месту где је упуцан Александар Шарац, Фото: Принтсцреен

Вероватно је изабрао баш то место, јер је оно само десетак метара удаљено од улаза у "Ушће", што значи да је водио рачуна о својој безбедности и да много не пешачи између других возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)