КРВАВА МРЉА НА ПОДУ, ПОЛИЦИЈА УЗИМА ОТИСКЕ: Хитна реанимирала Шарца - снимци из гараже Ушћа (ВИДЕО)

М.С.

17. 10. 2020. у 18:18

ПУЦЊАВА у којој је упуцан Александар Шарац (35) догодила се на паркингу у гаражи ТЦ Ушће на А нивоу. Екипе форензичке су сада на терену, и обавља се увиђај, док посетиоцима ТЦ Ушће није онемогућен улаз у гараже.

КРВАВА МРЉА НА ПОДУ, ПОЛИЦИЈА УЗИМА ОТИСКЕ: Хитна реанимирала Шарца - снимци из гараже Ушћа (ВИДЕО)

Фото: З. Јовановић

Један део аутомобила који је паркиран око места несреће заробљен је јер је простор оивичен полицијским тракама због увдинаја, па возачи не могу да преузму своја возила. Тридесетак аутомобила је заробљено због увиђаја.

- Били смо у тржном центру када се пуцњава догодила. Сишли смо са децом и кренули кући кад смо угледали полицију и Хитну помоћ како реанимирају човека који је упућен и носилима га превозе до кола Хитне помоћи. Пошто сад узимају отиске, не можемо да одвеземо свој ауто - каже један од посетилаца ТЦ Ушће.

Екипе форензичара на терену узимају отиске и осим аутомобила поред ког је пао Шарац,  проверавају и отиске и са других праркираних аутомобила. Према речима појединих пролазника, нападач је пиштољ бацио у гаражи и потом побегао.

- Пошто ће узимати брисеве са гума, најбоље да позовете неког да дође по вас - саветују полицајци возаче чији су аутомобили ухваћени увиђањем.

Прилаз до ТЦ Ушће сада је проходан, а полиција тренутно проверава снимке са сигурносних камера који покривају гаражу.

Видео снимио: З. Јовановић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)