ЕВО КАКО САДА ИЗГЛЕДА ФАТАЛНА СОЊА: Објавила прву фотографију након убиства Страхиње (ФОТО)

Novosti online

10. 10. 2020. у 13:15

КОЛУМБИЈКА Соња Суарез Гомез (45) објавила је на Инстаграму прву фотографију после убиства њеног дечка Страхиње Станојевића (30), које се догодило 13. септембра на Новом Београду.

ЕВО КАКО САДА ИЗГЛЕДА ФАТАЛНА СОЊА: Објавила прву фотографију након убиства Страхиње (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Соња је објавила селфи са својим псом.

Фото: Инстаграм

Подсетимо, како се сумња Стојановића је убио плаћени убица који је дошао из БиХ, а нагађа се да је мотив ликвидација освета за његову умешаност у смрт познатог београдског адвоката Мише Огњановића, иначе браниоца Луке Бојовића, вође земунског клана.

Такође, Стојановић је и раније био на мети убица, а 2019. чудом је преживео експлозију бомбе подметнуте под његов џип у насељу Галеника. Тад је тешко повређена његова тадашња девојка из Шпаније, бивша мисица Олац Билбао Гонзалес (22).

Страхиња је био добро познат полицији, а у медијима је повезиван са браћом Браниславом и Слободаном Шарановић из Црне Горе, који су ликвидирани у бруталном мафијашком рату који годинама бесни између црногорских кланова. Стојановић се као сведок појављивао и на суђењу у случају убиства Николе Бојовића, брата Луке Бојовића, који је годинама био у рату са Шарановићима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)