ОВО ЈЕ МАРИЈА УБИЈЕНА У ПАНЧЕВУ: Иза ње остало двоје деце, беба и одрасла ћерка

Novosti online

07. 10. 2020. у 11:49

МАРИЈА С. (31), чије је беживотно тело пронађено јуче у 15 сати у "голфу" у Панчеву, у којем је био и леш Милана Ж. (41), родом је из Качарева, а како се сазнаје од њених комшија, она се рано удала и, у међувремену, растала од супруга.

ОВО ЈЕ МАРИЈА УБИЈЕНА У ПАНЧЕВУ: Иза ње остало двоје деце, беба и одрасла ћерка

Фото: Фејсбук

Комшије из Качарева о њој имају само речи хвале. Причају да је имала двоје деце, једно које је тинејџерка, а друго има само око годину дана.

- Први пут се породила пре своје 18. године. Има још једно дете од годину дана. Била је једно време и у Немачкој на усавршавању језика - кажу комшије шокиране свиме што се догодило, јер је Марија из добре фамилије.

Претпостављају да ће сада бригу о деци да преузму њени отац и мајка.  

Њена блиска другарица из детињства каже да Марија потиче из добростојеће породице, као и да су родитељи улагали у њу да се школује.

- Мајка јој држи бутик, а отац јој је предузетник. То је једна фина породица, а Марија је врло млада остала трудна, међутим, наравно, родила је дете, завршила је и средњу и вишу и  запослила се. То њено старије дете, ћерка, иде у средњу школу и израсла је у дивну и васпитану цуру - каже Маријина другарица.

Како је испричала, не може да верује да јој се тако нешто десило, посебно што она сада има и бебу код куће којој је мама преко потребна...

Тела Марије и Милана јуче су пронађена у "голфу" у центру Панчева. Аутомобил је био Маријин.


Они су наводно, били у емотивној вези. Милан је дошао до зграде у којој је живела Марија како би се састао са њом. Ушао је у "голф", сумња се да су се посвађали и да је Милан најпре убио њу, а затим себе.

На њиховим телима пронађене су прострелне ране у пределу главе нанете ватреним оружјем, а у "голфу" се налазио и пиштољ, калибра 7,65 мм, којим је, највероватније и извршен злочин.

У Вишем јавном тужилаштву у Панчеву је речено да је наложена обдукција тела, од које ће зависити даља истрага.

- Наложена је обдукција и уколико она искључи могућност убиства и самоубиства тражиће се други осумњичени - речено нам је у тужилаштву.


Милан Ж. је, иначе, из Великог Градишта, а Марја С. је имала боравиште у Панчеву.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

Joca

07.10.2020. 15:40

Нешто ми је сумњиво да је фино дете била, ако је оставила дете и још бебу кући па са набуџеним уснама отишла у штету... Сирота деца...