ОТКРИВЕНО ЗАШТО СЕ НЕЂЕЉКО НИЈЕ ПОЈАВИО ПРЕД СУДОМ: Мајка му јуче била у посети, ево шта је рекла

Новости онлине

22. 09. 2020. у 12:30

ОПТУЖЕНИ за убиство студента Милеснића, Неђељко Ђуровић, није данас доведен у судницу на главни претрес, а како је судија која води поступак рекла - ни она сама не зна зашто.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО СЕ НЕЂЕЉКО НИЈЕ ПОЈАВИО ПРЕД СУДОМ: Мајка му јуче била у посети, ево шта је рекла

Фото: Фејсбук

- Због техничког квара у бази података са датумима суђења није се појавио данашњи датум који се односи на суђење притворенику Н. Ђ. пред Висим судом у Београду. ИТ подршка Управе ради на уклањању квара, а поступајући судија обавештена је о разлогу недовођења притвореног Н. Ђ. на суђење - речено је за Телеграф.рс из Управе за извршење кривичних санкција.

Следеће суђење заказано је за 20. октобар.

Неђељкова мајка за Телеграф.рс рекла је да је Неђељку била јуче у посети.

- Неђељко је добро, јуче сам била код њега у посети, не знам зашто се ово дешава сад кад за њега следи најбољи период и сада ће се видети ко је он - рекла је.

На данашњем суђењу требало је да се прегледају снимци са безбедносних камера.

- Врло ми је интересантно то што се Неђељко није појавио, бојим се да се не испостави да му нешто није добро, да му нешто фали, па да се хватају за причу да је неурачунљив. То што је мајка рекла да му је добро, очекивано је од мајке да га брани, али на прошлом суђењу се видело све, када су вештаци Биолошког факултета недвосмислено потврдили да је стопроцентно тачно ово у шта сви сумњамо, а то је да је Неђељко убица. Ово је неки потез нешто успланирано, а шта видећемо - рекао је за Телеграф.рс Милошев цимер и најбољи друг, Филип Бјелић.

Ђуровић је оптужен да је испред зграде у Улици Димутрија Туцовића у Београду, 27. јануара 2019. године ножем насмрт избо студента Милоша.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)