ЧЕТИРИ ВЕЛИКЕ АКЦИЈЕ БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшено седам особа, чувари реда претресли станове и запленили дрогу

Новости онлине

16. 09. 2020. у 16:36

ПОЛИЦИЈА у Београду, у више одвојених акција, запленила су око осам килограма марихуане и више од пола килограма хероина и ухапшени су Н.Ж. (32), И.С. (24), А.Ћ. (31), А.Д. (28), У.Ђ. (20), Д.С. (25) и А.Г. (20) због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, као и А.Ж. (25) који се сумњичи за неовлашћено држање опојних дрога.

ЧЕТИРИ ВЕЛИКЕ АКЦИЈЕ БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшено седам особа, чувари реда претресли станове и запленили дрогу

Фото: Printscreen МУП

Полицијски службеници су пронашли око 530 грама хероина приликом прегледа аутомобила "форд фокус" у коме су били Н.Ж. и И.С, док је мања количина ове дроге нађена у стану осумњиченог Н.Ж. у Обреновцу.

Такође, прегледом стана у Обреновцу у коме живи И.С, полиција је пронашла око 200 грама марихуане и мању количину кокаина.

У другој акцији, полиција је прегледом аутомобила "алфа ромео" осумњиченог А.Ћ. запленила око пет килограма марихуане, док је у стану у Земуну где он непријављено борави пронашла две кесице ове дроге као и пиштољ са 57 комада муниције, због чега се терети и да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је, такође, прегледом другог стана у Земуну у коме А.Ћ. непријављено борави са А.Д, пронашла око 200 грама марихуане.

У трећој акцији, полиција је прегледом стана на Врачару где непријављено борави осумњичени У.Ђ. пронашла џак са око 2,4 килограма марихуане, док је у дворишту пронашла и 38 пакетића ове дроге које је осумњичени претходно бацио кроз прозор.

Полиција је у четвртој акцији, у стану на Звездари где бораве осумњичени Д.С. и А.Г. запленила око 173 грама марихуане, као и мању количину кокаина и МДМА.

Том приликом, полицијски службеници су код А.Ж. пронашли три пакетића са мањом количином марихуане које је, како се сумња, претходно купио од осумњиченог Д.С.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)