ПРОЛАЗИЛИ ПОРЕД ЊЕГОВОГ ТЕЛА, А НИСУ ЗНАЛИ: Иван који је настрадао на Пупиновом мосту има брата близанца

Новости онлине

11. 09. 2020. у 17:44

"ИВАН је био диван младић, имао је брата близанца и девојку с којом је био годинама... Никад ни са ким није имао конфликт, живео је с родитељима и братом и помагао их. Недавно је купио мотор, а ово је први пут да је са њим имао неки инцидент."

ПРОЛАЗИЛИ ПОРЕД ЊЕГОВОГ ТЕЛА, А НИСУ ЗНАЛИ: Иван који је настрадао на Пупиновом мосту има брата близанца

Фото: Фацебоок

Овим речима пријатељи и познаници описују Ивана С. (25) из Сефкерина, који је јуче погинуо на Пупиновом мосту приликом пада с мотора.

Према причи очевидаца, младић је возио мотор марке "кавасаки" из правца Земуна ка Борчи и највероватније услед неприлагођене брзине слетео с пута и ударио у бандеру. Мештани Сефкерина очајни су због ове трагедије и шокирани јер је велики број њих пролазио поред места несреће не знајући да на путу почива тело њиховог комшије...

- То је био дечко који ни са ким никада није имао сукобе, увек је био добар са свима. Стално смо га виђали с девојком и братом пошто су углавном заједно излазили и дружили се - рекао нам је Иванов познаник.

Иван је у Сефкерину живео с родитељима и братом, а према причи познаника, није се либио ниједног посла, па је тако често помагао својима око пољопривреде.

- Мотор је недавно купио и, колико знамо, до сада није имао ниједан инцидент с њим. Виђали смо често њега и девојку на мотору, увек под пуном заштитном опремом. Стварно ретко добар младић, не може се за њега рећи ниједна ружна реч - каже нам познаник.ж

Где се тог дана Иван упутио, нико са сигурношћу не може да каже. Поједини верују да се враћао с посла пошто је био сам на мотору.

- Како ли је сада његовом брату близанцу, они су били баш повезани и нераздвојни, све су радили заједно... Замислите како је његовим родитељима, данас те има, сутра те нема... Нико није слутио да ово може да се деси, много добра породица и страшно је ово што их је снашло - причају нам комшије из Сефкерина.

Тело настрадалог Ивана сада се налази на обдукцији и тренутно се тестира на корону, казали су нам Иванови познаници, тако да је датум сахране још непознат.

Како се јуче могло видети на месту несреће, мотор који је возио младић преполовљен је на два дела од силине ударца, а језиве сцене крви по путу остале су након трагедије. Хитна помоћ и полиција стигли су веома брзо, међутим несрећном младићу није било спаса.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)