УЖАС КОД БОРСКОГ ЈЕЗЕРА: Мушкарцу позлило, његова мајка настрадала у удесу чекајући Хитну помоћ, а њега лекари пронашли мртвог!

В. Ђ.

11. 09. 2020. у 08:11 >> 08:31

ЈЕЗИВА трагедија догодила се ноћас код Борског језера, у тзв. Пиротском насељу, у размак од пар сати умрли су мајка и син!

УЖАС КОД БОРСКОГ ЈЕЗЕРА: Мушкарцу позлило, његова мајка настрадала у удесу чекајући Хитну помоћ, а њега лекари пронашли мртвог!

Фпото. В. Ђ.

Несрећна жена настрадала је у удесу чекајући хитну помоћ, а мушкарца су лекари затекли мртвог!

Нешто пре поноћи Драгану П. (51) је позлило, па је његова мајка Славка Т. М. (70) позвала Хитну помоћ. Њих двоје живе у викендици близу Борској језера, у разуђеном крају, па се она договрила са лекараима да изађе да их сачека,како би лакше нашли пут.

Несрећна жена је оставила син и изашла. Чекајући лекаре она је и сама постала жртва - уз правца језера под великом брзином њу је, Зоран М. (47), ударио "фијат пунтом".

Несрећна жена од јачине ударца одлетела је десетак метара!

Стигла је у међувремену Хитна помоћ која је покушала да јој помогне. Убачена у возило на реанимацију, доктори су чинили све што могу, али Славки. није било спаса!

Лекари су одмах кренули ка кући, како би бар помогли сину настрадале жене. Када су ушли, затекли су Драгана мртвог. Није успео да дочека помоћ!

Поводом несреће огласила се и полиција. Саопштили су да Зоран М. (47) није прилагодио брзину и да је, возећи "фијат пунто" из правца Борског језера ка Брестовачкој Бањи, предњим чеоним делом возила ударио пешака Славку Т. М., која се налазила на коловозу. Од задобијених повреда опасних по живот она је преминула на месту.

Фото: В. Ђ.

Место несреће

Зорану М. донето је решење о полицијском задржавању од 48 сати и он је у притвору.


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)