ИЗГУБИЛИ ДВОЈИЦУ СИНОВА ЗА ДВЕ ГОДИНЕ: Туга у породици Стојковић из Сувог Дола, овако је погинули говорио о свом брату пре две године

Новости онлине

09. 09. 2020. у 15:37

Велика трагедија у Сувом Долу. Породицу Стојковић задесила је смрт најближег - други пут за две године. Јуче им је погинуо старији син М. С. (37).

ИЗГУБИЛИ ДВОЈИЦУ СИНОВА ЗА ДВЕ ГОДИНЕ: Туга у породици Стојковић из Сувог Дола, овако је погинули говорио о свом брату пре две године

Фото: Ј. Стојковић

Он је настрадао у саобраћајној несрећи. Погинуо је као пешак у судару са возилом на регионалном путу Врање – Владичин Хан у селу Ранутовац.

М. С. је тада пребачен на ПТО Здравственог центра Врање, где је подлегао повредама. Након увиђаја Основно јавно тужилаштво наложило је ванредни технички преглед возила, обдукцију тела настрадалог младића и задржавање до 48 сати за возача “мерцедеса”.

Надлежни кажу да је према првим подацима реч о кривичном делу “тешко дело против безбедности јавног саобраћаја”.

Оно што суграђани знају јесте да се у истој кући породица најпре опростила од млађег сина, те да је и он настрадао у саобраћају. Наиме, пре две године, млађи син, А. С. (33) настрадао је након што је у његовом аутомобилу током вожње експлодирала плинска боца.

- Оно што ми знамо је да је та боца експлодирала, можда се он угушио и пре паљења аутомобила. Мој брат је био један диван, млад и вредан човек. Нико за њега никада није рекао ружну реч - рекао је тада брат М. С.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)