РЕАНИМАЦИЈА НИЈЕ ПОМОГЛА: Детаљи саобраћајне несреће на Миљаковцу у којој је страдао отац, а повређен син

Г. НОВАКОВИЋ

02. 09. 2020. у 07:00

БЕОГРАЂАНИН Милош Ж. (40) погинуо је у ноћи између понедељка и уторка, а његов син Александар Ж. (17) тешко је повређен, у саобраћајној несрећи код окретнице аутобуса на линији 48, на Миљаковачким стазама. Отац је преминуо на месту, док се лекари боре за живот младића.

РЕАНИМАЦИЈА НИЈЕ ПОМОГЛА: Детаљи саобраћајне несреће на Миљаковцу у којој је страдао отац, а повређен син

Новости

Како смо незванично сазнали, Милош Ж. највероватније је возио неприлагођеном брзином, а да ли је притом био и под дејством алкохола, утврдиће полицијска истрага.

Према првим, незваничним информацијама, отац и син су се око сат и по после поноћи возили у аутомобилу марке БМВ старије генерације.

Милош је највероватније изгубио контролу над колима, и при скретању ударио у дрво, да би се свом силином закуцао у следеће стабло и ту кобно зауставио.

Фото: Фејсбук

ПОТРЕБНА КРВ ЗА МЛАДИЋА

НА друштвеним мрежама јуче се апеловало на хумане људе да помогну Александру тако што ће дати крв, било које групе. Он је на одељењу интензивне неге са повредама опасним по живот, потврђено је "Новостима" из Ургентног центра.

- Крв се даје у Ургентном центру у њиховом заводу за трансфузију - стоји у молби за помоћ дечаку.

Како смо сазнали од комшија, Александар је похађао локалну осмолетку и у насељу није познат као проблематично дете. Он, брат и сестра углавном су одрастали уз баку.

Иако су лекари Хитне помоћи брзо стигли на место удеса, могли су само да констатују Милошеву смрт и на одељење реанимације превезу младића.

Како сазнајемо, Александар је задобио тешке повреде слезине, ребара и главе.

- Милош је становао у насељу и свакодневно је пролазио ову кривину, знао је да је опасна. Трагови кочења се не виде - рекао нам је један од житеља Миљаковца.

Како смо незванично сазнали од житеља овог дела Београда, који су се заустављали својим возилима код окретнице, распитујући се да ли је то место несреће, Милош Ж. има проблематичну прошлост.

- Колико знам, Милош је молер, био је на добром гласу и радио је широм Београда - прича нам један од познаника породице, видно потресен вестима које су га јуче ујутро пробудиле.

- Пре неколико година завршио је у затвору, никада није тачно откривено због чега. Скоро у истом тренутку развео се и од супруге, са којом има два сина и девојчицу. Александар му је средње дете. Надам се да ће се он извући.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)