УМЕСТО ДА ИХ ШАЉЕМ У ШКОЛУ, САХРАЊУЈЕМ ИХ: Сахрањена браћа која су се утопила у језеру Очага - крици мајке одјекивали гробљем

Ј.Д.Љ.

26. 08. 2020. у 18:15

НА гробљу у Великим Црљенима данас су на вечни починак, у пратњи родитеља, фамилије и пријатеља, испраћена браћа Данијел(5) и Драгиша(7) Метић, који су се у недељу утопили у језеру Очага код Лазаревца, на које су први пут отишли на купање са родитељима.

УМЕСТО ДА ИХ ШАЉЕМ У ШКОЛУ, САХРАЊУЈЕМ ИХ: Сахрањена браћа која су се утопила у језеру Очага - крици мајке одјекивали гробљем

Фото: Приватна архива

Гробљем су одјекивали очајни крици мајке Драгане која је, како каже, своје синове, уместо да води у школу - сахрањује.

Два бела ковчега, два бела крста за два мала анђела. Као што су увек у животу, рођена браћа су и сада, заједно спуштена у исту раку, да јој синови, како каже мајка, и "на небу не испуштају један другом ручицу".

Старијег су обукли у одело које су припремили за полазак у први разред основне школе, док је очух Кристијан обојици купио оно што су највише волели - смоки и чипс.

Подсетимо, дечаци су кобног дана дошли на језеро с мајком, очухом и сестром од годину и по дана. Мајка је била са ћерком док су се дечаци брчкали у плићаку, а на њих је пазио очух. Само на трен испостили су их из вида и то је било кобно - обојица су се удавила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)