ДА сам само слутила да ме може задесити оваква трагедија, да у тренутку, изгубим двоје деце, никада их не бих одвела на Очагу. А толико су желели да иду на купање... Први пут смо их одвели на језеро и удавише се обојица!

Ja

25.08.2020. 11:47

@Naivni Gedža - Shvatite da nemaju svi isti nivo svesti. Ja verujem da su oni i sami neplivaci, a ne samo deca. Kod romske populacije postoji neki problem sa vodom i plivanjem i oni vecinom ne znaju da plivaju. Po mnogo cemu se ta populacija razlikuje od ostalih i nije rasizam da se kaze ono sto svi ionako vide! U poredjenju sa drugima iz te populacije, koji svoju decu teraju u prosnju, siluju....itd, ovi su ipak na nekom visem nivou svesti, al opet nedovoljnom da bi se jadna decica sacuvala. Ne verujem da su hteli da se deca udave, ali svi vidimo da nisu preduzeli mere predostroznosti, nisu deci obezbedili nikakvu pomocnu opremu, dopustili su sebi da ih izgube iz vida, misleci da su u plicaku i da ce tu i ostati. Iz sopstvenog neznanja su blii nemarni i dece vise nema.

Nina

25.08.2020. 12:23

Ne verujem da je ovo primer neutešnih roditelja.Ne verujem ni da su ih lepo čuvali i pre ovog nesrećnog slučaja..Veliki nemar i nepažnja,a možda i nešto gore je u pitanju.Važno da takva majka rodi 11.dete i može još da radja.Ne brine šta će da im pruži i kako će da im bude.A i muža je ponovo našla valjda zbog lepote a i on je u njoj video dobru majku pa odlučio da i njemu rodi dete.

Dragana

25.08.2020. 12:59

Važna je cigareta."Ja" govori o nivou svesti.Bića sa najnižim nivoom svesti ne ostavljaju svoje mladunce ovako.Pogledajte medvedicu šta radi sa svojim mladincima.Pogledajte patke kako vode računa o pačićima.Ah,da.One su nepušači.Valjda je u tome stvar. .