"КАД СУ ДОШЛЕ ЊЕНЕ ЋЕРКЕ У ДВОРИШТУ ЈЕ БИО ХАОС": Комшије свастике и зета љубавника у шоку након трагедије у Дупљаји (ФОТО)

Новости онлине

20. 08. 2020. у 16:17

Када су дошле њене ћерке овде у дворишту је био хаос... Плач се чуо на све стране. Ово је био велики шок за све њих - кажу комшије Анђелка Ф. који је јуче у својој кући у селу Дупљаја код Беле Цркве убио партнерку, иначе бившу свастику Катицу Т, а потом извршио самоубиство.

КАД СУ ДОШЛЕ ЊЕНЕ ЋЕРКЕ У ДВОРИШТУ ЈЕ БИО ХАОС: Комшије свастике и зета љубавника у шоку након трагедије у Дупљаји (ФОТО)

Фото: З. Јовановић

- Нико се није надао да овако нешто може да се деси - каже комшиница за наш лист.

Како сазнајемо, Анђелко Ф. и Катица Т. су били у вези већ неко време иако је она сестра његове покојне супруге. Наводно, породица није одобравала њихову емотивну везу и Анђелко се због тога одлучио на ужасни корак.

Према првим информацијама из истраге, Анђелко је прво ножем избо Катицу у кући, а потом се обесио у гаражи у дворишту.

За собом је оставио опроштајно писмо у ком је навео да су се Катица и он договорили да скончају на овакав начин.

- Њу скоро никад нисмо виђали да је долазила ту, слабо смо је и познавали, а он је био нормалан и фин човек - рекла је једна од комшиница.

Комшије, међутим, додају да су Катичине ћерке долазиле код Анђелка иако живе у другом месту са својим породицама.

Према незваничним информацијама, Анђелко је у последње три године, откад му је преминула супруга, више пута претио да ће извршити самоубиство.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)