МЕСО ЈЕ БИЛО ОТПАЛО, ВИДЕЛЕ СУ СЕ КОСТИ: Власник ресторана у којем је Теодора била пре несреће испричао језиве детаље кобне ноћи (ФОТО)

Ш. Маровић

11. 08. 2020. у 15:40

ТРИ дана после тешке саобраћајне несреће код "Авала филма" на Кошутњаку, Београђанка Теодора Р. (19) и даље се налази на Одељењу интензивне неге Ургентног центра.

МЕСО ЈЕ БИЛО ОТПАЛО, ВИДЕЛЕ СУ СЕ КОСТИ: Власник ресторана у којем је Теодора била пре несреће испричао језиве детаље кобне ноћи  (ФОТО)

Фото: К. Михајловић

Возач Ф.И. (20) који је у суботу око 23 сати налетео на девојку у Улици Кнеза Вишеслава 88 јуче је ухапшен, а како за "Новости" истиче Горан Радивојевић власник ресторана "Бајка" у ком је кобне вечери Теодора изашла са друштвом, само одједном се зачуо прасак и снажан удар, а све се одиграло у делићу секунде.

- Пошто кафана ради до 23 сати, Теодора је десет минута раније кренула кући, јер је скоро положила и има пробну возачку дозволу - прича Радивојевић.

- Моја супруга је заказала резервацију, а за столом је био њен дечко и још четворо, петоро другара. Она је прелазила пешачки прелаз код "Авала филма" јер јој је аутомобил био паркиран прекопута улице. Иако је била у жутој и лако уочљивој хаљини, одједном се зачуо снажан удар. Одмах је стала музика у ресторану, а шурак је први дотрчао до несрецће девојке и угледао стравичан призор, стопало јој је било потпуно унакажено. Месо је било отпало, а виделе су се и кости.

У тоталном хаосу он је узео од Теодориног дечка каиш и завезао га девојци око ноге како би зауставио крварење и како би она остала у свесном стању до доласка возила Хитне помоћи.

Место несреће / Фото: К. Михајловић

 

- Одједном је настала паника, друштво несрећне девојке било је у тоталном шоку - каже власник "Бајке".

- Шурак је викао и тражио од гостију да неко одмах позове полицију и санитетско возило, а њихова брза реакција вероватно је спасила девојку. Жена је стално у контакту са друговима како би пратила њено здравствено стање. Молимо се да девојка на крају буде добро и изађе што пре из болнице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)