НЕСРЕЋА У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ: Таксиста погинуо превозећи мигранте

Р.Ш.

23. 07. 2020. у 10:20

ВОЗЕЋИ аутомобил преко моста на Тиси од Новог Кнежевца према Кањижи, којим је превозио мигранте, у среду поподне погинуо је таксиста Зоран Д. (50) из Сигета, у општини Нови Кнежевац.

НЕСРЕЋА У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ:  Таксиста погинуо  превозећи мигранте

Рада Шегрт

Како “Новости” сазнају од извора из истраге, он је, из још увек непознатих разлога, изгубио контролу над возилом које се потом окретало, а онда и преврнуло на мосту. Возач је том приликом задобио тешке телесне повреде од којих је преминуо на лицу места, док су четири путника у аутомобилу задобила лакше повреде.

- Тачан узрок због којег је возач изгубио контролу над возилом, још увек није прецизно утврђен. Само се претпоставља да је, можда, мало брже возио. У аутомобилу су била четворица миграната, које је, вероватно, возио према Суботици – речено је “Новостима”.

Тело страдалог таксисте послато је на обдукцију у Центар за судску медицину у Новом Саду, што је наложило Основно јавно тужилаштво у Сенти. Увиђај на лицу места обавили су припадници полицијске станице у Кањижи, а околности несреће још се истражују.

- Нема елемената кривичног дела, јер је возач који је изазвао несрећу погинуо на лицу места, док су остали путници лакше повређени – речено нам је у Основном јавном тужилаштву у Сенти.


 


 


 


 


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)