ЗАПАЛИО ЖЕНУ ЗБОГ ЉУБОМОРЕ: Полио је са два литра бензина - језиви детаљи злочина у Новом Београду

З. У. - С. Ј. М.

19. 07. 2020. у 21:15

ПОЛИЦИЈА је после вишедневног бекства ухапсила Радомира Б. (52) из Смедерева, осумњиченог да је прошлог понедељка, полио бензином и запалио Зорицу К. (66) у Новом Београду. Несрећна жена је после два дана због тешких повреда издахнула на Војномедицинској академији.

ЗАПАЛИО ЖЕНУ ЗБОГ ЉУБОМОРЕ: Полио је са два литра бензина - језиви детаљи злочина у Новом Београду

Фото: Фејсбук

Према незваничним сазнањима, Радомир је био у емотивној вези са Зорицом, а када је хтела да га остави, он ју је сачекао испред зграде у Сурчинској улици у Новом Београду, где је живела.


- Наводно, њих двоје су се упознали преко "Фејсбука" - наводи наш извор. - Извесно време су се забављали, а онда је она одлучила да га остави. Он то није могао да јој опрости. Кобног дана, у прошли понедељак, сачекао је у ходнику и почели су да се свађају.

Сумњамо да је најпре ударио, а када је несрећна жена пала, полио је са два литра бензина које је носио у канистеру и - запалио.

Фото: Фејсбук

 


Жена је дозивала у помоћ, а Радомир се, док је она горела, дао у бег. Узнемирене комшије истрчале су напоље и покушале да је спасу. Угасили су ватру, али је она задобила страховите опекотине. Колима Хитне помоћи пребачена је на ВМА, али је упркос напорима лекара, преминула.

Фото: Фејсбук

 


Радомир Б. се све време крио, али му је полиција убрзо ушла у траг. У акцији београдске и смедеревске полиције, лисице су му стављене у суботу. Осумњичен је за тешко убиство на суров начин. После саслушања у Вишем јавном тужилаштву у Београду, одређен му је притвор до 30 дана.

ПАЛИО  И РАНИЈЕ


ПРЕМА незваничним информацијама, ово није први пут да своје проблеме и неспоразуме Радомир Б. решава на овакав начин. И раније је поливао људе бензином и палио, али срећом, без тежих последица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (2)

УБИЈЕН АНТОН ИГОШИН: Репрезентативац погинуо у Украјини