КОМШИЈЕ ЗАНЕМЕЛЕ ПОСЛЕ ДВОСТРУКОГ УБИСТВА КОД БЕОЧИНА: О трагично настрадалим женама имају само речи хвале (ФОТО/ВИДЕО)

Љ.П. - З.Г.

19. 02. 2024. у 10:54

КОМШИЈЕ синоћ убијених Д. Р. (47) и њене мајке Н. Ч. (74) у насељу Салаксије, у Раковцу код Беочина, узнемирене су због трагичне смрти две жене, за чије је убиство осумњичен Б. Р. (48), некадашњи супруг Д. Р.

КОМШИЈЕ ЗАНЕМЕЛЕ ПОСЛЕ ДВОСТРУКОГ УБИСТВА КОД БЕОЧИНА: О трагично настрадалим женама имају само речи хвале (ФОТО/ВИДЕО)

Љ.П.

Кућа је запечаћена, а у дворишту су три пса.

Фото: Љ.П.

О трагично настрадалим женама имају само речи хвале, док за осумњиченог казују да је био проблематичан, и да је због насиља у породици имао забрану приласка, и да је и поред тога синоћ дошао до куће у Улици цара Лазара 56, где су живеле мајка и ћерка.

- Обе су биле дивне жене - причају комшије.

- Ћерка је радила, а мајка је у пензији. Убијена ћерка је имала два сина, али они већ извесно време нису ту. Један је у Кини - рекли су.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

"МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ" Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

25. 06. 2024. у 13:17

Коментари (0)

ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК... Новак Ђоковић не само да је стигао на Вимблдон, већ тамо - нема мира (ВИДЕО)