НАКОН ПУЦЊАВЕ У СОМБОРУ ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР Гашић: "Најоштрије осуђујем напад на полицијске службенике"

Новости онлајн

07. 06. 2023. у 21:47

ПРИПАДНИЦИМА Полицијске управе у Сомбору данас око 16.10 часова пријављено је да је у Улици Стевана Синђелића у овом граду дошло до насиља у породици и пуцњаве из ватреног оружја, а припадници интервентне патроле Полицијске испоставе Сомбор и придодати припадници Жандармерије изашли су одмах на лице места.

НАКОН ПУЦЊАВЕ У СОМБОРУ ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР Гашић: Најоштрије осуђујем напад на полицијске службенике

Фото: МУП

Полиција је на лицу места затекла 62-годишњег мушкарца П. В. који је пуцао из ватреног оружја, а који је, и поред упозорења полиције да баци пиштољ, испалио више метака у полицијске службенике. 

Том приликом повреде су задобила двојица тридесетчетворогодишњих припадника Жандармерије.

Приликом интервенције, припадници Жандармерије су, у самоодбрани, употребили своје службено ватрено оружје и том приликом ранили П. В., који је хоспитализован.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић најоштрије је осудио напад на полицијске службенике који су вршили свој службени задатак и ризиковали своје животе, како би у складу са законом, професионално, одбранили животе и имовину угрожених грађана, првенствено породице која је позивала због насиља у породици, али и других становника Сомбора.

БОНУС ВИДЕО: АКЦИЈА МУП-А - Хапшење шесторице осумњичених због организације проституције

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову