ПОКОСИО ПОЛИЦАЈЦА МОТОРОМ, КРЕНУО ТРАКТОРОМ ДА ПРЕГАЗИ КОМШИЈУ: Ово су кривична дела која је починио масовни убица из Младеновца

Novosti online

23. 05. 2023. у 21:53

УРОШ Б. (21), који је у масовној пуцњави у селима Мало Орашје и Дубона убио осам, а ранио 14 особа, никада није осуђиван, али је више пута привођен, између осталог и због напада на службено лице.

ПОКОСИО ПОЛИЦАЈЦА МОТОРОМ, КРЕНУО ТРАКТОРОМ ДА ПРЕГАЗИ КОМШИЈУ: Ово су кривична дела која је починио масовни убица из Младеновца

FOTO: Novosti

Пре три године је, како је у Скупштини Србије саопштио министар полиције Братислав Гашић, 31. маја 2020. године је против Уроша Б. поднета кривична пријава Вишем тужилаштву за малолетнике због напада на службено лице у вршењу дужности.

Урош Б. је тада, наиме, возио мотоцикл и није се зауставио на знак полицијског службеника, а на све то је истог ударио мотором. Након тога је прошао две патроле, а трећа га је зауставила. Он је доведен у полицијску станицу Младеновац и тада је утврђено да је малолетан.

У присуству његовог оца Радише Б., уручен му је позив да се 1. јуна 2020. године јави лиценцираном полицијском службенику за малолетнике у Младеновцу, а тада му је уручена и потврда о привремено одузетом мотоциклу.

Против Уроша Б. тада је поднета кривична пријава због напада на службено лице. У присуству оца и адвоката, 1. јуна 2020. године сачињен је записник који је, заједно са кривичном пријавом прослеђен Вишем јавном тужилаштву.

Само дан касније Центру за социјални рад на Звездари, где је пријављено боравиште Уроша Б. достављан је извештај како би предузели мере из своје надлежности, али није познато које мере је Центар том приликом предузео.

Против Уроша Б. поднета је кривична пријава и 28. јула 2019. године за дрско и безобразно понашање и то због тога што је моторном тестером посекао рампу којом је један мештанин Дубоне бранио улаз на своје имање. Тада је управљао трактором, а његовим предњим точком је мештанину нанео лакше релесне повреде.

Још једна прекршајна пријава поднета је против Уроша Б. и то због изазивања туче и поседовања ножа, али је поступак обустављен због апсолутне застарелости.

Обраћајући пажњу на то због чега је све Урош Б. добијао пријаве, очигледно је екстремно склон насилничком понашању.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)