УБИЦА МАЋЕХЕ, КОЈИ ЈЕ ИЗБО ОЦА, ТУКАО И СЕСТРУ: Осуђен на годину дана затвора прошлог месеца (ФОТО)

З. РАШИЋ

07. 02. 2023. у 15:03

ДВАДЕСЕТСЕДМОГОДИШЊИ младић Марко П. из села Трешњевица, код Параћина, који је ухапшен због сумње да је убио невенчану жену свог оца Марину М., а затим у својој породичној кући покушао да убије и оца Милоша (57), осуђен је пре мање од месец дана због насиља у породици!

УБИЦА МАЋЕХЕ, КОЈИ ЈЕ ИЗБО ОЦА, ТУКАО И СЕСТРУ: Осуђен на годину дана затвора прошлог месеца (ФОТО)

Фото: Фесјбук

Како сазнајемо у Основном јавном тужилаштву у Параћину, брат има три осуђујуће пресуде, а последња је пресуда Основног суда у Параћину од 17. јануара ове године. Он је осуђен на казну затвора од једне године по пријави за насиље коју је поднела његова сестра Милица. Она је такође за насиље поднела још једну пријаву, али је она одбачена у децембру прошле године.

Марко је још 2022. године осуђен за неовлашћено држање опојних дрога, те за кривично дело фалсификовања исправе, док је у 2020. години добио пресуду за угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи повређеном лицу.

Подсетимо, Марко је у недељу, 5. фебруара, крвнички избо свог оца више од 50 пута, док му је старија сестра Милица (27) помагала тако што је држала оца Милоша и спречавала га да побегне. Сав окрвављен, Милош је ипак успео да сину отме нож, и да са сломљеном руком – јер га је син ударио металном штанглом, побегне у комшилук и да отуда затражи помоћ.

Разјарени момак је побегао и полицији се јавио тек сутрадан, у истој крвавој  одећи у којој је изубадао оца, да би потом признао да је – заклао и маћеху, односно невенчану очеву жену.

Како „Новости“ сазнају, истрага утврђује и да ли је Милица имала неку улогу у убиству маћехе, мада је брат признао да је њу убио сам и то пре него што се вратио у своју кућу и напао оца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (3)

ПИЛОТ ДЕЛИЋ О ПОГИБИЈИ БРАЧНОГ ПАРА: Трагедија приликом полетања, авион скроз изгорео - не памтим кад се слично десило