ЗАКУЦАО СЕ У ПОЛИЦИЈСКО ВОЗИЛО: Пијани младић изазвао несвакидашњу несрећу у Младеновцу

Новости Онлајн

04. 12. 2022. у 18:36

САОБРАЋАЈНА полиција је у недељу у раним јутарњим часовима искључила из саобраћаја младића од 25 година који је возећи у пијаном стању ударио у полицијски ауто. Приликом судара су лакше повређена два полицијска службеника.

ЗАКУЦАО СЕ У ПОЛИЦИЈСКО ВОЗИЛО: Пијани младић изазвао несвакидашњу несрећу у Младеновцу

Фото: Б. Грујић

Министарство унутрашњих послова је издало саопштење у којем открива детаље незгоде од синоћ. Младић је ноћас око 1.50 у Космајској улици у Младеновцу својим аутомобилом ударио у паркирано полицијско возило. Полицајци су срећом задобили лакше телесне повреде.

Алкотестом је утврђено 2,50 промила алкохола у његовом организму. Након одрађеног алкотеста, возач је задржан и против њега ће бити поднета кривична пријава због угрожавања јавног саобраћаја.

(МОНДО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

МОРАТЕ ЗНАТИ: Шта треба да радите у случају јаког земљотреса