"МОЈА МАЈКА ЈЕ ЈУЧЕ ОТИШЛА НА ПИЈАЦУ И ТАМО ЈЕ ПРЕТУЧЕНА" Огласио се син жене која је била жртва насиља на Карабурми (ВИДЕО)

Новости онлајн

04. 12. 2022. у 15:26

МОЈА мајка је јуче ујутру отишла на пијацу у Београду у раним јутрањим часовима и тамо је претучена од стране старијег мушкарца који је брутално насрнуо на њу, каже син жене претучене на пијаци на Карабурми.

МОЈА МАЈКА ЈЕ ЈУЧЕ ОТИШЛА НА ПИЈАЦУ И ТАМО ЈЕ ПРЕТУЧЕНА Огласио се син жене која је била жртва насиља на Карабурми (ВИДЕО)

Фото: М.Анђела

Он даље објашњава како је дошло до тог монструозног насиља.

- Око седам часова је моја мајка била на пијаци, а пола сата касније је већ дошла прва муштерија. Ту поред ње су била колица која су сметала другом човеку који продаје. Он је гурнуо та колица која су ударила и муштерију. Сметала су му очигледно и хтео је да их помери. Онда се из чиста мира залетео на моју мајку - тврди забринути син и додаје:

- Почео је крвнички да је дави и удара песницама у главу, чак је гурнуо толико јако да је она од силине ударца пала на тезгу.

Он наводи и да остали људи нису реаговали само један мушкарац.

- Моја мајка је и данас отишла код лекара на даља снимања. Чекам је да се врати. Оваквим силеџијама као што је овај човек који је напао мајку треба забранити да раде на јавним местима. Да ли је могуће да живимо у времену где поштен човек не може да заради своје парче хлеба без да буде угрожен - пита се забринути син.

Подсетимо, језиви снимак је данас освануо на друштвеним мрежама, а на њему се види жена која ради на пијаци, а онда јој прилази старији човек који је бесомучно туче, удара свуда по телу, док су остали људи који су били ту, остали неми. У једном тренутку јој је само један човек пришао да помогне.

Жена је након инцидента посетила лекара, а по извештају који је добила има повреде главе, врата, ограничени спазам и стрес који је преживела.

Фото:Инстаграм/Принтсцреена

У званичном лекарском извештају, који је, такође, објављен на друштвеним мрежама, стоји да је жена навела да је повређена од стране познатог лица. Жали се на болове у регији кичме, друге ортопедске повреде негира. Бол на перуксију над спинозусима Ц кичме, покрети врата, ограничени спазам ПВМ, наводи перестазије руке.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)