ОВО СУ ИВАН И БИЉАНА ИЗ СЕЛА ПОРЕД ЛЕСКОВЦА: Жена извршила самоубиство, обезглављено тело супруга пронађено у подруму (ФОТО)

Д.Миљковић

29. 06. 2022. у 09:32

ТЕЛО Биљане С. из Великог Трњана пронађено је јуче у помоћној згради у дворишту њене куће. У подруму исте куће, по дојави полиције пронађен је и леш заливен у бетон.

ОВО СУ ИВАН И БИЉАНА ИЗ СЕЛА ПОРЕД ЛЕСКОВЦА: Жена извршила самоубиство, обезглављено тело супруга пронађено у подруму (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Нестанак Биљане пре неколико дана пријавила је породица. 

Фото: Приватна архива

Како се незванично сазнаје, у подруму је пронађено тело супруга ове жене, Ивана С., а сумња се да га је она убила заједно са својим љубавником још пре три године и залила бетоном.

Ову причу, наводно, полицији је испричао њен љубавник.

Фото: Приватна архива

Иван С.

Три године нико није знао ништа о њему

У прилог томе иде и чињеница да је несрећни човек радио у Русији већ пет година. Постоји траг да је 2019. године ушао у земљу, али га од тада нико није видео нити чуо. Она је, наводно, породици говорила да је он у Русији, да тамо има нови живот и да не жели контакт ни са ким из Србије. Након што се она убила, сви су мислили да је то зато што је несрећна јер ју је муж оставио и осуђивали су га. Пар је имао троје деце, две ћерке од 19 и 14 година, као и сина од 10.

Његова глава је, наводно, пронађена у бурету, а испод бурета су били видљиви трагови свежег бетона.

Један од рођака каже да је одмах после сахране дошла полиција и свима наредила да изађу из куће, а кућа је запечаћена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему