ДЕТАЉИ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ: Возило прешло у супротну траку, страдале две особе

Novosti online

30. 05. 2022. у 09:33

ДВОЈИЦА мушкараца, старости 25 и 30 година, погинула су у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила синоћ на Зрењанинском путу.

ДЕТАЉИ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ: Возило прешло у супротну траку, страдале две особе

Фото: Shutterstock/Илустрација

Несрећа се догодила око 22 часа, на Зрењанинском путу, рекла је докторка Хитне помоћи Ивана Стефановић.

На терен су изашле две медицинске екипе.

- Једна је констатовала смрт мушкарца старости 30 година и мушкарца старости 25 година, а друга је мушку и женску особу, старости око 40 година, превезла у Ургентни центар са видљиво лакшим повредама - рекла је докторка Стефановић.

Подсетимо, несрећа се догодила код Бесног фока и учествовала су возила марке "опел зарифа" зрењаниниских таблица и "поло" београдске регистрације. Страдали су путници који су били у "полу".

Несрећа се, како сазнајемо, десила када је из непознатог разлога возило "поло", у коме су погинула два лица, прешло у супротну траку коловоза којом се кретало возило "опел зафира".

Дежурни заменик јавног тужиоца који је присуствовао увиђају наложио је да се уради ванредни технички преглед возила. Такође, наложено је да се изврши обдукција и да се од повређеног возача узме крв ради анализа.

Тужилаштву ће бити достављен извештај са документацијом, након чега ће бити одређено саобраћајно-техничко вештачење, а затим ће Прво основно јавно тужилаштво донети одлуку о покретању или непокретању кривичног поступка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ДРАМА У АВИОНУ: Исус ми је рекао да отворим врата! Прогурала се поред особља и почела да вуче браву (ВИДЕО)