СЛУЧАЈ "БЕКО" ДАНАС У АПЕЛАЦИЈИ: Ново суђење за покушај убиства бизнисмена

Ј. Д. Љ.

16. 12. 2021. у 07:30

У АПЕЛАЦИОНОМ суду у Београду за данас је заказано суђење у другостепеном поступку Александру Здравковићу, који је пресудом Вишег суда осуђен на девет година затвора због покушаја убиства бизнисмена Милана Бека, у новембру 2014. године.

СЛУЧАЈ БЕКО ДАНАС У АПЕЛАЦИЈИ: Ново суђење за покушај убиства бизнисмена

Фото П. Милошевић

Овај суд је усвојио жалбе надлежног тужилаштва, као и одбране оптуженог на првостепену судску одлуку. Тада је и одлучено да сада Апелација на претресу изведе кључне доказе, након чега ће Здравковићу бити изречена коначна пресуда, с обзиром на то да је већ једном укидао првостепену одлуку.

Здравковић од почетка негира извршење дела које му се ставља на терет. Оштећени Беко је, на последњем рочишту у суду, казао да је, с протеком времена, "све уверенији" да је управо Здравковић особа која је пуцала на њега.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну