ПУЦАО ЈЕ У МЕНЕ: Теча осумњиченог за убиство у Каонику нема лепе речи - каматарио, из затвора изашао пре пет месеци, још је на условној

С. БАБОВИЋ

04. 12. 2021. у 18:21

РАДИСЛАВ је био најбољи човек у селу, нисмо имали бољег од њега, а сад га, на жалост, више нема.

ПУЦАО ЈЕ У МЕНЕ: Теча осумњиченог за убиство у Каонику нема лепе речи - каматарио, из затвора изашао пре пет месеци, још је на условној

Фото: С. Бабовић

Ово прича за „Новости“ Томиша Милошевић, теча Славише Панића, осумњиченог за синоћно убиство Радислава Аксентијевића у Каонику код Крушевца. За разлику од жртве, нема лепу реч за Славишу.

- На мене је пуцао из пиштоља пре једно седам година, али је промашио - сведочи за „Новости“ Милошевић. - И мог таста је пре једно шест година напао, колцем га ударио, али је на крају таст испао крив... Хватали су га са оружјем, аутоматима, митраљезима. До пре месеци је био у затвору, значи још је на условној. Био је у затвору једно шест година.

Каже да је Славиша новац је позајмљивао на камату.

- Радислав од њега сигурно ни динар не би узео - износи саговорник „Новости“. - Разумели смо да је повод свађе која је трајала добар део дана био компресор. Ваљда је тврдио Славиша да му је Раша врати неисправан уређај. Свађали су се много.

Милошевић се сећа приче када је Панић наводно малтретирао човека у селу Зубовца.

- Да паре човеку из Зубовца на камату, наводно као он је позјамио да би позајмио том човеку, па пошаље неке да утерају дуг, да му сецкају уши, да га лупају, да га млате, да га бију - прича Милошевић. - А син тог човека позове Славишу да припомогне. Он дође, па викне као „зашто га бијете, па даће вам паре“. Па се онда обрати том несрећнику, па га пита „је ли, кад можеш да даш паре“, а овај одговара „па могу за једно 10 дана да вратим“. И онда се обратио Славиша тим људима и каже - видите, даће вам за 10 дана, а он је тај који је у стварио дао паре! - додаје Томиша Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)