ТУКЛИ ГА ШТАНГЛОМ И ИЗБОЛИ НОЖЕМ: Мушкарац нападнут у Шапцу и даље у тешком стању, у току потрага за нападачима

В. МИТРИЋ

27. 11. 2021. у 17:31

ФИЛИП Ф. (30) из Шапца који је у петак по подне, задобио више убода ножем испред једне кладионице у граду је и даље у тешком стању.

ТУКЛИ ГА ШТАНГЛОМ И ИЗБОЛИ НОЖЕМ: Мушкарац нападнут у Шапцу и даље у тешком стању, у току потрага за нападачима

Фото: В.М.

Он је одмах по пријему у Општу болницу у Шапцу оперисан и било какве даље прогнозе су, како кађу лекари, незахвалне. А полиција је идентификовала нападаче, који су осумњичени за кривично дело убиство у покушају, и за њима је расписана потрага. У нападусy коришћени нож и метална штангла.

- Два младића и једна девојка излетели су из „голфа“ и кренули су на Филипа Ф.који је почео да бежи - кажу комшије повређеног. - У једном тренутку један од нападача га је ухватио за јакну, а други му је јако зарио нож у леђа. Наставили су да нападају, један га је и даље убадао ножем, а други је на нјега насрнуо металном шипком.

Напад су приметили рођаци Филипа Ф, који живе у оближњој кући и излетели, тако вероватно спречивши да овај можда и буде убијен.

Нападачи и њихова пратиља су побегли, а комшије, које су наводно препознале нападаче, позвале су хитну помоћ.

Напад се догодио испред кладионице у Улици Стојана Чупића,код ОШ „Вук Караџић. Спомиње се да су и оближње камере све снимиле. Један од нападача, како се незванично прича, иза себе има четворогодишњу одлежану робију .

БОНУС ВИДЕО - ОПСАДНО СТАЊЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Полиција блокирала град после пуцњаве

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)