ОБЉУБИО ЋЕРКУ ДА ЈЕ "ПРИПРЕМИ" ЗА УДАЈУ: Слађан К. (49) из околине Петровца на Млави ухапшен због напаствовања свог 12-годишњег детета

Д. Н.

27. 10. 2021. у 21:32

СУДИЈА за претходни поступак Вишег суда у Пожаревцу, одредио је једномесечни притвор за Слађана К. (49) из околине Петровца на Млави, због сумње да је обљубио своју дванаестогодишњу ћерку.

ОБЉУБИО ЋЕРКУ ДА ЈЕ ПРИПРЕМИ ЗА УДАЈУ: Слађан К. (49) из околине Петровца на Млави ухапшен због напаствовања свог 12-годишњег детета

Осумњичени Слађан К.

Притвор му је одређен да не би утицао на сведоке, да не би поновио дело за које се терети и због тежине самог дела за које се сумњичи. Он је осумњичен за обљубу над дететом злоупотребом положаја, а за то кривично дело законом је предвиђена казна од три до 12 година затвора.

Након што је ухапшен, осумњичени је саслушан пред вишим јавним тужиоцем, у присуству браниоца који му је додељен по службеној дужности. Том приликом, он је описао шта је радио, али је то представио као нешто природно, што не подлеже кривичној одговорности. Он је, чак, приликом хапшења, изјавио како се нада новчаној казни, и да верује да ће кад је буде платио бити пуштен на слободу.

Како смо незванично сазнали из извора блиског истрази, Слађан К. се сумњичи да је ћерку обљубио у више наврата током последњих неколико месеци, у кући, али и на локалном гробљу. Притом није дошло до силовања, али јесте до сексуалног злостављања. Он је ћерки говорио како се ради о његовом сасвим природном поступању, да би је припремио за каснију удају. О томе шта је радио над својом ћерком, осумњичени је објављивао на фејсбук-групи својим "истомишљеницима". Захваљујући тим објавама, које је приметио један његов рођак и пријавио полицији, он је разоткривен и ухапшен.

Иначе, осумњичени има укупно петоро деце. Троје је пунолетно, а осим девојчице од 12 година има и дечака од 10 година. Пошто их је мајка напустила пре три године, двоје малолетне деце сада је смештено у хранитељску породицу.

Осумњичени није нигде радио, нити је обрађивао два хектара земље коју поседује. Живео је од примања социјалне помоћи, а додатни новац зарађивао је повременим радом за надницу.

МЕЂУ "ПРИЈАТЕЉИМА" САМО ДЕВОЈКЕ

Осумњичени Слађан К. на свом фејсбук-профилу има више од 1.500 пријатеља, а у готово свим случајевима реч је о профилима изузетно младих и атрактивних девојака. Некима од њих је коментарисао фотографије и слао експлицитне поруке. Инспектори су били шокирани када су проверили његове друштвене мреже.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)