ПРОНАЂЕН КЉУЧНИ ДОКАЗ У ВЕЗИ УБИСТВА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: ДНК трагови осумњиченог Џонића на парама и платненој врећи ископаној из дворишта!

Novosti online

22. 10. 2021. у 22:54

НА хрпи новца и платненој врећи који су ископани у дворишту једног од синова Горана Џонића, форензичком анализом утврђени су ДНК трагови осумњиченог за убиства породице Ђокић и убијеног Горана Ђокића!

ПРОНАЂЕН КЉУЧНИ ДОКАЗ У ВЕЗИ УБИСТВА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: ДНК трагови осумњиченог Џонића на парама и платненој врећи ископаној из дворишта!

Фото: Ј. Ћосин

Како сазнаје незванично "Блиц" то би могао да буде кључни материјални доказ у истрази овог незапамћеног злочина. Постојање ДНК доказа убице и жртве на новцу практично повезује убицу са парама и доказује да је мотив убиства био похлепа.

Полиција је прекопавањем дворишта пронашла скривени новац у вредности од 43.000 евра, за које се сумња да је део суме који је кобне вечери отет од Ђокића.

Полиција основано верује да је новац на том месту закопао управо Горан Џонић у покушају да сину смести кривицу за незамапћени злочин! Ухапшени Горан Џонић је иначе полицајцима тврдио да он није убица и да су злочин починила његова два сина. Међутим, оба сина, један ватрогасац, а други запослен у Војсци Србије, прошли су полиграф.

Подсетимо, Горан Џонић је ухапшен под сумњом да је отео, а потом брутално убио своје рођаке Горана, Гордану и Лидију Ђокић из Алексинца.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)