ПРЕСРЕО ЈЕ ЂОКИЋЕ НА ЖУТОМ СКУТЕРУ: Брат осумњичен за троструко убиство - натерао Горана да гледа како му убија жену, па ћерку?

Novosti online

21. 10. 2021. у 21:54

Г. Џ. (52) из Моравца, ухапшен је под сумњом да је убио породицу Ђокић. Он је, како се сумња, кобне ноћи своје рођаке, породицу Ђокић, Горана, Гордану и Лидију, пресрео на скутеру.

ПРЕСРЕО ЈЕ ЂОКИЋЕ НА ЖУТОМ СКУТЕРУ: Брат осумњичен за троструко убиство - натерао Горана да гледа како му убија жену, па ћерку?

Фото: Ј.Ћосин/Фејсбук/илустрација

Како пише "Блиц", кобног 26. септембра, Џонић је око поноћи, када су се враћали из Моравца ка својој кући у Алексинцу, пресрео рођаке. На који начин их је тачно намамио да га прате до забаченог дела у атару села Моравац или их је тамо одвео под претњом пиштољем за сада није познато. На тој локацији их је, како се сумња, сво троје убио хицима из пиштоља, а потом је њихова тела запалио!

Убиство је почињено на изузетно бруталан начин и то тако што је прво убио Гордану Ђокић са два хица - једним у груди, а другим у главу док су њена ћерка Лидија и супруг Горан то гледали, а потом је ликвидирао и Лидију, а тек на крају Горана Ђокића.

Након што их је убио, како се сумња, тела породице Ђокић њихов рођак је полио бензином, који је ту раније донео и припремио, а онда их запалио. Када су тела изгорела готово до непрепознатљивости, убица их је одвукао до шибља, прекрио их гранама и ту оставио.

Након тога њихов аутомобил одвезао је десетак километара даље где га је запалио како би уништио све трагове, а на истом месту запалио је и свој жути скутер којим је кренуо у извршење незапамћеног злочина!

Фото: Приватна архива

Подсетимо, убица и жртве су били веома блиски и знали су се целог живота, никада нису имали међусобних проблема. Ухапшени Џонић је живео свега четири куће од породице Ђокић!

Осумњичени је иначе ватрогасац у пензији, има супругу и два сина. Један син му је ватрогасац, као и он, док му је други син припадник Војске Србије.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!