ПОТРАГА ЗА УБИЦОМ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Детаљи акције полиције код Алексинца, тражи се „мало црвено возило“!

Ј. ЋОСИН

16. 10. 2021. у 16:26

ТОКОМ акција полиције у селу Моравац код Алексинца, у потрази за убицом породице Ђокић, полиција се распитивала и за „мали црвени ауто“ - сазнају "Новости".

ПОТРАГА ЗА УБИЦОМ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Детаљи акције полиције код Алексинца, тражи се „мало црвено возило“!

Фото: Ј.Ћосин

- Распитивали су се за неко мало црвено возило, да ли га је неко видео, да ли неко од нас има такав аутомобил. Претпостављам дасу та кола вероватно примећена на снимцима видео камера које је полиција узела. И раније се помињао неки црвени аутомобил као сумњив, али од јутрос га баш траже – казао је један становник овог села.

Подсетимо, полиција је недавно узела све снимке са камера са приватних кућа и објеката у селу Моравац, али и из оближњег села Житковца и села Тешица. За око им је наводно запао црвени аутомобил који је у недељу, 26. септембра, на дан нестанка породице, виђен у Моравцу!

- Прегледа се видео-материјал, и то не само од 26. септембра него и од претходних, али и наредних дана. Камере су кобне ноћи снимиле аутомобил "пасат" којим су Горан, Гордана и Лидија око поноћи кренули ка свом стану у Алексинцу, али тамо никада нису стигли. Нјих је највероватније неко пресрео у Моравцу и натерао их да се одвезу у њиве, где су нађени мртви и спаљени – испричао је недавно извор упознат са истрагом. - Оно што би за истрагу могло да буде значајно јесте аутомобил црвене боје који је у недељу виђен у Моравцу. Тај ауто не припада никоме од мештана, па постоји могућност да су нападачи користили управо ово возило.

Сваки траг Ђокићима се изгубио у ноћи између 26. и 27. септембра.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

 

БОНУС ВИДЕО - Сахрана породице Ђокић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)