ГОРАН ГЛЕДАО КАКО МУ УБИЈАЈУ ЋЕРКУ И ЖЕНУ: Језиви детаљи истраге о ликвидацији породице Ђокић, Гордани и Лидији убица пуцао у груди и главу!

Novosti online

16. 10. 2021. у 00:32

ГОРДАНИ и Лидији Ђокић убица је испалио хице у груди и главу, док је Горан убијен само пуцњем у главу, утврдила је досадашња истрага свирепог злочина у околини Алексинца!

ГОРАН ГЛЕДАО КАКО МУ УБИЈАЈУ ЋЕРКУ И ЖЕНУ: Језиви детаљи истраге о ликвидацији породице Ђокић, Гордани и Лидији убица пуцао у груди и главу!

Фото: Фејсбук

Подсетимо, власник мењачнице Горан, његова супруга Гордана и ћерка Лидија нестали су 26. септембра, када су кренули из Моравца ка Алексинцу. Од тог тренутка изгубио им се траг, а рођаци су после два дана пријавили нестанак. Потрага је окончана 2. октобра, када је у селу Тешица пронађен запаљени "пасат", а потом и у њивама око Моравца угљенисана и затрпана тела.

- Обдукција тела Ђокића показала је да је убица у жене пуцао два пута, а у Горана само једном. Интересантно је да су и Гордану и Лидију меци погодили право у срце, а власника мењачнице не, код њега је установљена само рана на глави - прича извор упознат са истрагом. - Иако је мотив злочина засад користољубље, не искључује се могућност и да је реч о освети и великој мржњи коју је нападач осећао према њима, нарочито јер су жене убијене на бруталан начин, хицима у срце.

Полиција је засад пронашла неколико чаура, а једна од њих откривена је у запаљеном аутомобилу породице Ђокић.

- Сумња се да је нападач, који је ушао у "пасат" којим је управљао Горан, сео на задње седиште и прво са леђа упуцао Гордану. После тога је највероватније Лидији ставио пиштољ на чело и натерао Ђокића да вози до њива изван Моравца - објашњава саговорник Курира.

Фото: Ј.Ћосин/Фејсбук/илустрација

Угљенисана тела

Лидију и Горана је највероватније убио у њивама, а Гордани је ту испалио још један хитац.

- Тела мајке и ћерке су угљенисана и од њих је остао само пепео, док Гораново тело није потпуно изгорело. То може да указује на то да је Горан последњи убијен, тј. да је гледао како му убијају супругу и ћерку - раније је испричао извор.

Породицу Ђокић, према досадашњим информацијама, убио је неко ко је јако добро познавао терен око Моравца и Тешице.

- Ауто је запаљен у шумарку близу Мораве, удаљеном од главног пута, а тела су откривена код сепарације песка и дивље депоније, где такође ретко ко одлази. Нападачи су морали да јако добро познају крај, с обзиром на то да су заобишли готово све камере на сеоским кућама и продавницама, али су очигледно и све добро испланирали - каже извор.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Сахрана породице Ђокић

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)