НИСАМ ЧУО ДОБАЦИВАЊА: Нови детаљи са салушања Владимира Кецмановића о нападу Бјелогрлића на Антонијевића

Ј. Ћ.

17. 09. 2021. у 06:45

СЦЕНАРИСТА Владимир Кецмановић, продуцент Макса Ћатовић и глумица Јована Стевић саслушани су јуче у Основном јавном тужилаштву у Нишу као сведоци инцидента који се у хотелу "Амбасадор" догодио у време "Филмских сусрета", када је глумац и редитељ Драган Бјелогрлић насрнуо на колегу Предрага Гагу Антонијевића.

НИСАМ ЧУО ДОБАЦИВАЊА: Нови детаљи са салушања Владимира Кецмановића о нападу Бјелогрлића на Антонијевића

Фото Н. Скендерија

 У тужилаштву се, међутим, није појавила глумица Катарина Радивојевић, која је те вечери седела за столом са Бјелогрлићем, а која је требало да буде саслушана као сведок.

Након што су своје изјаве у тужилаштву у Нишу претходно дали Бјелогрлић, а две недеље касније и редитељ Антонијевић, у четвртак су саслуашани и други сведоци међу којима и сценариста Владимир Кецмановић који је те вечери седео за столом са Антонијевићем.

- Знате како, ја сам отприлике рекао оно што сам рекао и у изјави полиције и у изјави за медије. Напросто сам на најједноставнији начин испричао оно што се догодило. То сам урадио и сада, с тим што су адвокати осумњиченог имали нека потпитања. Био сам за столом са Антонијевићем када је Бјелогрлић дошао и ударио га. Настало је неко кошкање, Бјелогрлић је наставио да га удара. Ја сам био са Антонијевићем цео дан, није било никаквог добацивања. Пошто сам сведок у овоме, не бих коментарисао даље, али наравно да је читава ствар ружна - рекао је Кецмановић. - Углавном их је интересовало да ли је било добацивања, то су хтели да знају. Гага и Бјелогрлић нису раније током фестивала ни имали прилику да се виде. Ту смо сви били, ваљда бисмо и ми чули добацивање, а не само Бјелогрлић.

Према речима портпарола ОЈТ Ниш, Ивана Марковића, наставак поступка планиран је за 4. новембар када ће бити саслушана још два сведока, међу којима би требало да буде и Катарина Радивојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)