ПАЛИЛИ БАКЉЕ И СКАНДИРАЛИ ГОКСИЈЕВО ИМЕ: У Саборној цркви у Београду одржано опело убијеном Горану Величковићу, вођи Партизанових навијача

Е. Х.

31. 07. 2021. у 20:18

ПОРОДИЦА несталог навијача Партизана Горана Величковића Гоксија (33), за чију отмицу и убиство је осумњичена криминална група Вељка Беливука, организовала је у суботу опело у Саборној цркви у Београду.

ПАЛИЛИ БАКЉЕ И СКАНДИРАЛИ ГОКСИЈЕВО ИМЕ: У Саборној цркви у Београду одржано опело убијеном Горану Величковићу, вођи Партизанових навијача

Навијачи Партизана

Парастос је служен дан после подизања оптужнице за криминални клан Беливук-Миљковић. Осим најближе родбине и пријатеља, опелу је присуствовало и око стотину навијача Партизана, који су долазећи у цркву скандирали Величковићево име и певали навијачке песме.

Сви су били у црним мајицама са његовим ликом, на којима је спреда писало "Гокси, бићеш увек део нас", а на леђима "горе на небу, армија права". После опела навијачи су отишли на Калемегдан где су развукли транспарент (на слици), запалили бакље у Кнез Михаиловој улици, а у Страхињића Бана купили цвеће. Међу навијачима, са цвећем у рукама, био је и Милош Радисављевић Кими, који се заједно са Величковићем повукао са јужне трибине и основао нову навијачку групу "Партизановци", која је касније обуставила своје активности. На Дорћолу је у суботу ујутру освануо и мурал посвећен убијеном вођи навијача, а поред његове слике исписано је "Увек први, увек испред свих".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)