ВЕЗАО ЖЕНУ, ПА ГУРНУО КОЛА НИЗ ЛИТИЦУ: Власотинчанину осумњиченом за покушај убиства супруге одређен притвор

И. М.

01. 06. 2021. у 19:26

НА ПРЕДЛОГ Вишег јавног тужилаштва Г. Г., из власотиначког села Липовица, Виши суд у Лесковцу одредио је притвор у трајању од 30 дана.

ВЕЗАО ЖЕНУ, ПА ГУРНУО КОЛА НИЗ ЛИТИЦУ: Власотинчанину осумњиченом за покушај убиства супруге одређен притвор

Архива

У лесковачком Вишем јавном тужилаштву нам је саопштено да је Г. Г. саслушан у суботу због основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају, те је након тога предложено да осумњиченом буде одређен притвор.

Он се, према незваничним информацијама, терети јер је, прошлог четвртка у поподневним сатима, зауставио возило у коме је био са супругом В. Г. Упркос њеном отпору, везао јој је руке и појас око тела. Потом је изашао из аутомобила и гурнуо га низ падину.

Несрећна жена је наводно успела да окрене волан, па је ауто отишао у десно и зауставио се тако што је ударио у дрво крај пута. В. Г је пуком срећом задобила лакше телесне повреде, па је из болнице убрзо отпуштена на кућно лечење.

Осумњичени за покушај убиства је, према речима комшија, побегао са лица места да би након тога секиром, у свом породичном домаћинству, поломио синовљев аутомобил и њихов трактор. Овај несвакидашњи инцидент је последица поремећених породичних односа који, како причају у селу, трају дуже време. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)