ДОЖИВОТНА ЗА УБИСТВО ВЛАСНИКА МЕЊАЧНИЦЕ: Изречена пресуда Новосађанину Бојану Јовичићу

Љ. П.

17. 05. 2024. у 12:52

БОЈАН Јовичић (43) из Новог Сада осуђен је данас на доживотни затвор због тешког убиства на свиреп начин и из користољубља суграђанина Јована Јанићијевића (46), 24. јануара 2023. године, у новосадском насељу Адице.

ДОЖИВОТНА ЗА УБИСТВО ВЛАСНИКА МЕЊАЧНИЦЕ: Изречена пресуда Новосађанину Бојану Јовичићу

Д. Новковић

Образлажући пресуду, судија Сања Перић казала је да је окривљени кривично дело за које се терети починио у стању да схвати значај дела и управља својим поступцима.

Јовичић је, како је рекла судија Перић, изнајмљеним аутомобилом дошао у улицу Нова у Адицама, а претходно се са Јанићијевићем договорио да се ту сусретну.

Јовичић је Јанићијевићу нанео ножем 11 убодних и 26 резних рана, а напад је трајао пет минута и жртва је преминула услед искрварења. Јовичић је од жртве узео најмање 45.000 евра, после чега је одатле отишао, пресвукао се, а затим напустио Србију, прешавши државну границу на Хоргошу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

БОЛНА ИСПОВЕСТ ЖИКЕ ТОДОРОВИЋА: Никада се није опоравио од изненадне смрти оца и сина