ДРЖАО ПИШТОЉ И ВУКАО МЕ ЗА КОСУ: На поновљеном суђењу Александу Релићу сведочила девојка убијеног Милоша Стојановића

С. Ј. М.

27. 05. 2022. у 21:45

НА поновљеном суђењу Александру Релићу због убиства Милоша Стојановића (27) на Ади Хуји после дочека Нове године, 1. јануара 2019, отмице његове девојке Марије Ђуровић и недозвољеног ношења оружја, данас је у Вишем суду прегледан снимак надзорне камере са једног ресторана.

ДРЖАО ПИШТОЉ И ВУКАО МЕ ЗА КОСУ: На поновљеном суђењу Александу Релићу сведочила девојка убијеног Милоша Стојановића

Новости

 Камера је прилично удаљена, па се не види баш све најјасније, а судији Зоран Божовић је сматрао да треба да се погледа снимак Маријине отмице и њеног изјашњавања о томе.

Она је јуче уз гледање снимка навела да јој је после убиства Милоша оптужени Релић наредио да изађе из аута и крене са њим:
- У једној руци је држао пиштољ, а другом ме повукао. Сећам се његовог беса и речи да изађем и кренем са њим, али се не сећам начина како ме је повукао.


Она је казала да на снимку види да је вуче за косу кад су били иза њиховог аута:
- Вукао ме ка свом ауту, али сам се ја у једном моменту отела.

Онда ме је опет повукао, а затим наредио да идем и узмем Милошеве телефоне из возила.


Онда су отишли до његовог возила:


- Ухватио ме позади за главу и држао све време до уласка у његово возило. Пиштољ је тад држао за појасом и извадио га је кад је сео за волан. Ја сам тад опет изашла до нашег аута, јер ми је рекао да узмем и други Милошев телефон, који је остао.


Релићев бранилац Немања Говедарица је имао примедбу на исказ оштећене Марије Ђуровић. Како је навео, контрадикторан је са њеним исказом датим у тужилаштву 4. јануара 2019, а не поклапа се ни са снимком са надзорне камере.


Оштећена је одговорила да је после убиства вереника, кад је давала изјаву у тужилаштву била под великим стресом. 

ТАКО ЛАКО УБИО МОГ ВЕРЕНИКА


ПУНОМОЋНИК породице Стојановић Јованка Зечевић питала је Марију Ђуровић да ли је имала прилику да побегне кад је била са Релићем.
- Ако сам и имала нисам смела, јер је тако лако убио мог вереника. Плашила сам се да ће убити и мене.
Бранилац Немања Говедарица је питао како је онда одлучила да изађе из Релићевог аутомобила на Чукарици и уђе у аутобус, а Марија је одговорила да није она донела ту одлуку, већ је оптужени решио да је пусти и запретио јој да ако исприча некоме шта је било да ће је са друговима наћи и убити.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара