ИЗА РЕШЕТАКА ЈОШ 30 ДАНА: Бели Кихуту (67) из Темерина оптуженом за убиство супруге поново продужен притвор

Љ. П.

26. 11. 2021. у 18:49

МЕШТАНИНУ Темерина Бели Кихуту (67) осумњичемном за тешко убиство супруге, поново је продужен притвор који може трајати до 21. децембра, а оптужница која је подигнута против њега још није потврђена.

ИЗА РЕШЕТАКА ЈОШ 30 ДАНА: Бели Кихуту (67) из Темерина оптуженом за убиство супруге поново продужен притвор

Фото З. Грумић

Након хапшења притвор му је одређен да боравком на слободи не би могао да утиче на сведоке, али и због узнемирења јавности.

Бела, који је према незваничним сазнањима, приликом саслушања негирао извршење кривичног дела, ухапшен је 2. фебруара под сумњом да је у породичној кући у Пролетерској улици број 12 у Темерину, усмртио две године млађу супругу Гизелу. Несрећна жена је преминула услед задобијених удараца по глави и телу. Тело насмрт претучене Гизеле, према изјавама комшија, пронашла је једна од њихове две кћерке, која је дошла до родитељске куће забринута јер јој се ни мајка ни отац нису јавили на неколико телефонских позива.

Бела и Гизела су се, према незваничним сазнањима посвађали, да би у једном тренутку Бела насрнуо на супругу и почео да је удара рукама и ногама, а затим је, како се претпоставља и задавио. Према речима житеља Пролетерске улице, Бела је у тренутку хапшења био у алкохолисаном стању, а алкотестирањем је утврђено да је имао 1,7 промила, а када су су стављане лисице на руке, није се опирао.

Један од комшија је после породичне трагедије испричао да несрећна жена никада није хтела, или није смела да призна да је Бела туче и да га пријави за насиље, а за велику модрицу на глави пре пет,шест година, говорила је да јој је од пада са бицикла. Познаници кажу да су се супружници често свађали, и мисле да је главни разлог за брачне размирице био алкохол и да су, наводно, обоје волели да попију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАС НА ПОЗНАТОМ ЛЕТОВАЛИШТУ: Дечака (8) напало неколико ајкула - чуо сам вриштање, било је много крви