ЈОШ СЕ НЕ ЗНА ДАТУМ СЛЕДЕЋЕГ РОЧИШТА: Поново одложено рочиште у судском процесу у случају убиства Оливера Ивановића

Д.З.

16. 09. 2021. у 16:57

НОВО рочиште у судском процесу у случају убиства Оливера Ивановића које је требало да се одржи 17 септембра, у петак, одложено је због мера које је косовска Влада увела у циљу спречавања вируса корона.

ЈОШ СЕ НЕ ЗНА ДАТУМ СЛЕДЕЋЕГ РОЧИШТА: Поново одложено рочиште у судском процесу у случају убиства Оливера Ивановића

Фото Танјуг

Како је изјавила адвокатица Јована Филиповић бран,илац Силване Арсовић, некадашње блиске сараднице и секретарице покојног Оливера Ивановића, ово рочиште одложено је због забране окупљања више од двадесет особа, док следеће још увек није заказано.

Иначе, испитивање сведока у овом процесу запчело је 30. августа, док је наставак главног претреса који је био предвиђен за 14. и 17. септембар, одложен.

До сада су саслушана два сведока док је за сведочење у овом поступку до сада пријављено 28 особа.

Иначе, за помагање у убиству Оливера Ивановића оптужено је шест особа које специјално тужилаштво у Приштини терети за низ кривичних дела која се односе на учешће или организовање криминалне групе, тешко убиство, злоупотребу службеног положаја или овлашћено и неовлашћено поседовање или контролу оружја.

Оливер Ивановић, лидер Г.И.СДП убијен је 16  јануара 2018. године у северном делу Косовске Митровице, испред седишта своје партије.  

БОНУС ВИДЕО - ПИЈАНИ ВОЗАЧ ПРОШАО НА ЦРВЕНО И УСМРТИО ДЕВОЈКУ: Породица настрадале најављује протест

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)