ХОРОР У ЛОЗНИЦИ: Тело мушкарца пронађено после 10 дана - ужасан призор шокирао комшије

В.Митрић

16. 05. 2021. у 09:41

ЛОЗНИЧАНИН С.Ћ. (63), који је сам живео у једном од станова у барака насељу на Лагатору, градском лозничком насељу, недалеко од Опште болнице, пронађен је јуче у фази распадања, потврдиле су "Новостима" његове комшије.

ХОРОР У ЛОЗНИЦИ: Тело мушкарца пронађено после 10 дана - ужасан призор шокирао комшије

Фото: Д. Балшић

Како сазнајемо, он се није 4-5 дана јављао једној суграђанки са којом је уобичајено контактирао скоро свакодневно преко СМС порука. Када је ова Лозничанка видела да се не јавља, било јој је сумњиво, упутила се на Лагатор, пошто ни комшије ништа нису знале о њему, одлучила је да га потражи у стану.

 - Врата су била закључана, али пошто је реч о трошној бараци, успели смо лако да их отворимо, уз мало јачи удар на њих - сведочили су сагроворница и један од комшија. Они су заједно ушли унутра и видели његово беживотно тело, у кухињи. Призор је био ужасан. Непријатнио мириси су, одмах, захватили скоро пола насеља.

Одмах је позвана полиција и мртвозворник, који је констатовао смрт. Из локалне самоуправе су дали све што је потребно да С.Ћ. буде сахрањен. Претпостављало се да је покојник лежао мртав десетак дана.

Како сазнајемо, био је миран и фин човек, са свима се лепо слагао. Није се жалио да има тежих здравствених проблема. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)