ГЛЕДАЛА САМ КАКО МИ КОМБИ УБИЈА СИНА ЕДИНА: Кристина Крстић из Поповца о несрећи у којој је настрадало њено четворогодишње дете

Ј. ЋОСИН

12. 05. 2021. у 22:00

БИЛА сам у пошти да подигнем новац, а мој син је остао на улици да ме сачека. Кренули смо кући, када је одједном из главне улице наишао комби и директно ударио у мог Едина. Толико је брзо ишао. На рукама сам однела дете у амбуланту. Био је обливен крвљу, која му је ишла из ушију и носа. Није му било спаса.

ГЛЕДАЛА САМ КАКО МИ КОМБИ УБИЈА СИНА ЕДИНА: Кристина Крстић из Поповца о несрећи у којој је настрадало њено четворогодишње дете

Фото: Ј.Ћ.

Овако је, за "Новости", у среду говорила Кристина Крстић из Поповца о стравичној несрећи у којој је неколико часова раније настрадао њен четворогодишњи син Един. Дете је, како нам је рекла, испред поште било на маленом бициклу, а возач комбија га највероватније није ни видео, па је Един у трену завршио под точковима. Иако се несрећа догодила недалеко од амбуланте, малишану, нажалост, није био спаса. Мајка је успела да га извуче испод возила, узме га у руке и тако крвавог понесе до лекара, који су могли само да констатују смрт.

Кристина и њен супруг, који је нешто касније стигао, немоћно су дуго стајали у близини места несреће и чекали да полиција заврши увиђај, не мирећи се са судбином да њиховом детету нема спаса.

- Едине мој, сине мој, убише ми те - јаукао је дечаков отац.

Несрећа је потресла све мештане овог села.

- Видим, стоји комби и нека гужва, али нисам знала шта се десило. Питам комшију, он каже подлетело дете под комби. Туга огромна. Плакала сам док сам гледала малени бицикл и дечакове папуче испод комбија - каже нам Вукосава Петровић, која је у тренутку несреће била у близини.

Полиција је обавила увиђај, а узроци несреће још се утврђују.

ВОЗАЧ УХАПШЕН ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ

НИШЛИЈА Ј. С. (48), који је осумњичен за несрећу, ухапшен је због сумње да је починио тешко дело против безбедности саобраћаја.

- Сумња се да је он комбијем ударио четворогодишње дете, које је од задобијених повреда одмах преминуло. По налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, њему је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен код тужиоца - навела је нишка Полицијска управа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

КОМШИЈИНЕ КОЗЕ МУ ПОЈЕЛЕ КУКУРУЗ: Видите како му се осветио - сам, без суда и полиције! Сад му прети робија