УДЕС НА АУТО-ПУТУ КОД ТУНЕЛА ПРЕДЕЈАНЕ: Отежан саобраћај на деоници Владичин Хан - Грделица

Танјуг

23. 04. 2021. у 19:59

ЗБОГ саобраћајне незгоде отежан је саобраћај на левој страни пута између Владичиног Хана и Грделице, а у близини тунела Предејане.

УДЕС НА АУТО-ПУТУ КОД ТУНЕЛА ПРЕДЕЈАНЕ: Отежан саобраћај на деоници Владичин Хан - Грделица

Фото: Новости

Путеви Србије апелују на возаче да да прилагоде брзину кретања условима на путу, а јавност ће о нормализацији саобраћаја бити обавештена на време.

Због радова на деоници петља Алексинац - петља Трупале у смеру ка Нишу до 22. маја је за саобраћ затворена десна коловозна трака у смеру ка Нишу, а саобраћај се одвија двосмерно левом коловозном траком.

На Обреновачком путу, у смеру ка Обреновцу, до 26. априла одвијају се радови на коловозној конструкцији у склопу привремене санације клизишта Дубоко. Од 7 до 19 часова ручно се регулише саобраћај са заставицама, а возила се наизменично пропуштају из оба смера у левој траци и привременој девијацији, Од 19 до 7 часова регулисање саобраћаја је мобилним семафорима са наизменичним пропуштањем возила из оба смера у левој траци и привременој девијацији.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова на граничном прелазу Келебија теретна возила чекају 60 минута,

а на прелазима Хоргош и Сремска Рача 120 минута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)