ТРАГЕДИЈА У НИШУ: Мушкарац преминуо за воланом? Аутомобилом слетео са пута, полицајци затекли стравичну сцену (ФОТО)

Ј. Ћосин

23. 04. 2021. у 17:38

ПЕДЕСЕТОГОДИШЊИ Бојан С. из нишког села Горња Студена пронађен је данас око 16 сати мртав у возилу „опел вектра“ нишких таблица које је слетело с пута Ниш – Јелашница.

ТРАГЕДИЈА У НИШУ: Мушкарац преминуо за воланом? Аутомобилом слетео са пута, полицајци затекли стравичну сцену (ФОТО)

Фото: Ј. Ћосин

Према првим информацијама, Бојану је позлило за воланом, због чега је, како се сумња, кренуо с коловоза у јарак. Ову сумњу потврдио је и његов брат од стрица Иван кога смо затекли на месту где је Бојан испустио душу.

Фото: Ј. Ћосин

- Највероватније је да му је позлило у вожњи, иако је имао само педесет година био је болешљив. Патио је од са високог притиска, а мучило га је и срце, вероватно да је из тог разлога изгубио контролу над аутомобилом и слетео у јарак. Баш сам се потресао, не знам како да кажем његовој породици да сам га затекао овде мртвог – једва је смогао снаге да проговори неколико речи рођак изненадно преминулог човека.

На лицу места била је и екипа нишке Хитне помоћи која је покушавала да реанимира педесетогодишњака, али су њихови напори били узалудни. Током увиђаја на Јелашничком путу није било застоја јер се саобраћајна полиција старала да возила несметано пролазе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)