ТЕШКА САОБРАЋАЈКА У КИКИНДИ: Мотоциклиста преминуо током транспорта за Нови Сад - међу повређенима и дете (ФОТО)

Р. Ш.

17. 04. 2021. у 22:35

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи која се вечерас после 18 сати догодила у Кикинди, на раскрсници улица Партизанске и Змај Јовине, повређена су три лица међу којима је и трогодишње дете, које је, на срећу, задобило лакше повреде и у добром је стању.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА У КИКИНДИ: Мотоциклиста преминуо током транспорта за Нови Сад - међу повређенима и дете (ФОТО)

Фото:

У судару аутомобила и мотоцикла теже телесне повреде, опасне по живот, задобио је М.О.(50), који је касније преминуо током транспорта из кикиндске болнице за Клинички центар у Новом Саду. Жена Д. А. Б. (42), која је возила аутомобил, пребачена је на лечење у Зрењанин, јер је задобила прелом кука.

Фото:

- Судар се догодио на раскрсници Партизанске и улице Јована Јовановића Змаја. Аутомобил „цитроен ксара“, који је возила жена, кретао се Партизанском улицом и прописно се зауставио на знак „стоп“. Међутим, када је ауто поново кренуо, на њега је, из Змај Јовине, налетео мотоцикл, којим је управљао педесетогодишњи мушкарац. На задњем седишту аутомобила, у седишту за децу, било је трогодишње дете. Сви путници су повређени и пребачени у кикиндску болницу – потврђено нам је у Полицијској управи у Кикинди.

Све троје повређених са места незгоде пребачени су у Општу болницу у Кикинди где им је указана помоћ. Тешко повређени мотоциклиста М.О. је транспортован за Нови Сад, али је преминуо у путу, док је мајка детета због прелома кука упућена на лечење у Зрењанин, јер у кикиндској болници током викенда нема ортопеда, због мањка лекара те специјалности. Дете ће , вероватно, брзо бити упућено на кућчни опоравак, сазнали смо у болници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Neko i nesto

22.04.2021. 07:12

@Zange - Ogranicenje brzine je 50 i na putevima sa pravom prvenstva a ne preko 100 koliko je divljao pomenuti motorista. Preleteo je preko pesackog istom brzinom pre nego je udario u auto. U suprotnoj traci od svoje. Bez tragova kocenja. Toliko o savesnim motoristima.

vlajko

18.04.2021. 02:33

Šta vredi što se atomobil propisno zaustavio na znaku stop kada je potom nepropisno krenuo ne ustupajući prvenstvo prolaza motociklisti, e samo to niste napisali, ispada kako žena nije ništa kriva a čovek pogibe jer mu je izašla na put gde je imao prvenstvo prolaza

Neko iz Kikinde

18.04.2021. 12:24

Često prolazim tom raskrsnicom i mogu da kažem da je ta raskrsnica dosta opasna i nije sasvim pregledna i da bi se na toj raskrsnici trebao napraviti kružni tok da se ovakve stvari ne bi dešavale, što bi podrazumevalo i proširenje i jedne i druge ulice, a uz to je asfalt u Zmaj Jovinoj ulici koja je prometnija od Partizanske u dosta lošem stanju. U ovom slučaju očigledna je krivica žene koja je vozila automobil osim ako se motociklista nije kretao toliko velikom brzinom da nije mogla na vreme da ga vidi, ali to će utvrditi istraga. Na žalost Zmaj Jovina, a i još neke kikindske ulice, vikendom popodne kad ima manje saobraćaja i kad je lepo vreme često služi motociklistima da isprobavaju svoje motore krećući se velikim brzinama, a saobraćajne policije baš tada nikad nema na ulicama da ih sprečava u tome. Možda se baš zbog toga i desila ova tragedija.